.
News Image

Robin Schulz komt naar Antwerpen

Robin Schulz in concert.


Zwarte zonnebril, pet achterstevoren en een laptop: zijn visuele handelsmerken zijn meteen ook zijn meest belangrijke instrumenten. Op 28-jarige leeftijd wordt Robin Schulz aanschouwd als één van de meest succesvolle Duitse dj's en producers. Met superhits als Waves (feat. Mr. Probz), Sun Goes Down (feat. Jasmine Thompson), Prayer In C (feat. Lilly Wood & The Prick) en Headlights zet hij wereldwijd menig dansvloer in vuur en vlam. Het grote succes heeft ervoor gezorgd dat hij van een goedbewaard lokaal geheim is uitgegroeid tot één van de meest gevraagde dj's ter wereld. Tomorrowland, Mayday, Miami's Ultra Music Festival: check! En dat terwijl de jonge Duitser eerder van het bescheiden type is. Zelf zou hij liever niet te veel in de spotlights staan en zijn muziek zoveel mogelijk voor zich laten spreken.



Na 'Prayer' heeft Robin Schulz met 'SUGAR' een tweede langspeler uitgebracht. 15 nieuws songs die een unieke, perfect uitgebalanceerde mix van electro en popmuziek zijn. Uiteraard blijft ook zijn intussen herkenbare sound erg aanwezig: deep house met organische instrumenten, steeds begeleid door een aanstekelijke melodie. De eerste, gelijknamige single van het album staat intussen al 10 weken hoog in de Ultratop 50.



Naar aanleiding van het nieuwe werk trekt Schulz op tournee. Hij tekent ook bij ons present, op woensdag 9 maart 2016 in Trix! Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf donderdag 29 oktober om 11u.



Tickets via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

Ticketprijzen (incl. servicekosten): 29,5 euro


Bio van Robin Schulz

Meer Over:

Robin Schulz