.
News Image

Rijker Dan Je Denkt is terug

Dit weekend is iedereen welkom op de eerste opnamedagen.
Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober zetten Staf Coppens en de ploeg van Rijker Dan Je Denkt hun tenten op in Greenville in Houthalen.

Is die gekke stoel van de rommelmarkt écht design? Heb jij een vintage gitaar waar Eric Clapton nog op gespeeld heeft? Bezit je een koffer vol Pokémonkaarten of vintage kledij? Heb je een zeldzaam stukje elektronica, een schilderij of porselein? Zijn die Afrikaanse beeldjes van opa écht waardevol? Alle objecten of kunstwerken waarvan iemand denkt of hoopt dat het iets waard zouden kunnen zijn, kunnen gratis worden door de experten van Rijker Dan Je Denkt.

Staf Coppens ontvangt de eigenaars en hun voorwerpen tijdens de eerste opnamen in Greenville in Houthalen. Het volledig gerestaureerde hoofdgebouw van de Kempische Steenkoolmijnen ademt het mijnverleden uit en huisvest nu groene ondernemers. De bezoekers maken een wandeling van het zwarte naar het groene goud: het Limburgse mijnverleden én de toekomst op het vlak van schone technologie.

Iedereen is welkom in Greenville. Speciaal voor Rijker dan je Denkt zet het oude mijngebouw haar deuren open. Ook mensen die niets willen laten schatten, zijn welkom om een kijkje te komen nemen.

Surf naar VTM.be voor meer info.