.
René Verreth
woensdag 11 oktober 2023

René Verreth mist zijn broer: “Ik heb daar nog veel verdriet van”

Hij overleed veertien jaar geleden

Het is ondertussen veertien jaar geleden dat René Verreth zijn broer Manu moest afgeven. Nog steeds heeft hij het moeilijk om over hem te praten en hij mist zijn broer heel erg.

Onlangs was er een reünie van ‘De Collega’s’ maar daar was René de opvallende afwezige. Gelukkig is er niks aan de hand met René en had hij gewoon andere verplichtingen.

“'M'n vrouw Lieve en ik moesten naar een familiefeestje. Jammer dat ik er niet bij kon zijn, want we zijn nog altijd heel goeie vrienden en ik kijk nog weleens naar een aflevering. Ik heb zo geweldig samengewerkt met al die collega's. We repeteerden als gek. Het was ongelooflijk. Ons theaterke in Mechelen (het Mechels Miniatuur Teater, nvdr) was iets goddelijks”, vertelt hij aan Dag Allemaal.

René heeft veel mooie dingen kunnen doen in zijn leven, maar dat had hij graag nog willen delen met zijn broer Manu. Die overleed in 2009 toen hij zestig was.

“Veertien jaar geleden al. Ik heb daar nog veel verdriet van. Ik mis hem elke dag… ik moet me bedwingen of ik begin te wenen. We waren een tweeling, hé. We hingen enorm aan elkaar.”

Bio van René Verreth