.
News Image

Red Hot Chili Peppers komen naar het Sportpaleis

Red Hot Chili Peppers kondigen hun terugkeer naar België aan!


Eén van de meest succesvolle rockacts uit de geschiedenis, met meer dan 60 miljoen verkochte albums en 6 Grammy Awards op het conto. Opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame in april 2012. Headliner op het hoofdpodium van Rock Werchter 2016. En dit najaar opnieuw met een groots concert in ons land!



Anthony Kiedis (zang), Flea (bas), Chad Smith (drums) en Josh Klinghoffer (gitaar) zijn met ‘The Getaway’ al aan hun elfde studioalbum toe. Niet alleen bij ons goed voor een nummer 1-debuut, maar ook in Oostenrijk, Ierland, Nederland en Nieuw-Zeeland. Critici zijn het er unaniem over eens dat het één van de Peppers' grootste meesterwerken tot hiertoe is.

Red Hot Chili Peppers brengen hun nieuw werk en grootste hits live op zondag 6 november in het Sportpaleis. Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf woensdag 6 juli om 9u. Elk aangekocht ticket geeft bovendien recht op een door u gekozen standaard fysiek exemplaar of een standaard digitale versie van het album 'The Getaway'! Tickets via proximusgoformusic.be .