.
News Image

Puppy Vriendjes nieuw op Disney Junior

Weer een nieuwe reeks op Disney Junior.


Noteer maandag 22 januari alvast in je agenda. Vanaf dan kunnen mama’s en papa’s elke weekdag om 16u30 samen met hun kinderen naar ‘Puppy Vriendjes’ kijken. In deze nieuwe serie op Disney Junior zorgen hoofdrolspelers Bingo en Rolly, twee mopshondpuppies, voor humor en avontuur en tonen ze wat ware vriendschap is.



In ‘Puppy Vriendjes’ volgen we Bingo en Rolly, twee broertjes die altijd en overal op zoek zijn naar avontuur. In elke aflevering trekken ze erop uit voor alweer een nieuwe missie. Hoewel ze vaak in contact komen met andere dieren uit de buurt en ook makkelijk afgeleid worden, slagen ze er toch in om hun baasje Bob in het ongewisse te laten. Hij heeft namelijk nooit door dat het blaffende duo elke dag op pad is. Op het einde van elke uitzending vormen ze dan ook een gelukkig gezinnetje waar ook huiskat Hissy deel van uitmaakt.

‘Puppy Vriendjes’ is niet alleen een heel erg leuke tekenserie voor jongens en meisjes tussen 2 en 7 jaar, het helpt hen ook bij hun ontwikkeling. Zo is het motto van de broers dat het leven véél leuker is met je beste vriend in de buurt. Daarmee geven ze de kids positieve lessen mee over vriendschap en samenwerken. Ook komen thema’s als avontuur, creativiteit en humor voortdurend aan bod.