.
News Image

Presentatrice verslaapt zich dankzij zomeruur

Welke Vlaamse presentatrice heeft zich zondag overslapen?


De OchtendJoe tussen 7u en 10u klonk vanmorgen net iets anders. De ene helft van het ochtendduo, Elke Van Mello, had zich overslapen tijdens afgelopen nacht waarin we van 2u naar 3u gingen. De andere helft van het duo, Robin Vissenaekens, heeft op een creatieve manier toch een duopresentatie gedaan met fragmenten van de stem van Elke van de dag voordien.



Elke Van Mello: “Het is me in het verleden ooit één keer overkomen dat ik mijn wekker was vergeten zetten en aankwam in de studio toen het programma net gedaan was. Net daarom zet ik altijd verschillende wekkers. Maar vanmorgen liep het fout, of liever, weigerden alle wekkers om om te schakelen naar het zomeruur. Gelukkig was het niet zo erg, ik moest enkel het eerste half uur missen … Maar Robin heeft dat professioneel opgevangen (lacht).”



Robin Vissenaekens: “Veel keuze had ik niet en ik wilde de luisteraars toch wakker maken in het weekend met de vrolijke stem van Elke. Je voelt de lach in haar stem en die wou ik absoluut in ons programma hebben, vandaar dat ik fragmentjes van haar heb geknipt van de dag voordien. Zo leek ze er in het eerste deel van de show toch bij te zijn.”



Elke Van Mello kwam uiteindelijk maar 35 minuten te laat. Nadien was er geen vuiltje aan de lucht.



Ochtendjoe, zaterdag en zondag 7u-10u bij JOE fm


Bio van Elke Van Mello en Robin Vissenaekens