.
News Image

Populaire dame viert verjaardag

Weten jullie wie dit is?
Tinne Oltmans komt uit Wilrijk. Al van jonge leeftijd nam ze dans- en zanglessen maar na het spelen van Martha in The Sound of Music van Joop van den Ende en Studio 100 droomde ze ervan hier haar beroep van te maken. Ze studeerde woordkunst-drama aan het H. Pius Xinstituut, waarna ze toegelaten werd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Daar studeert ze ook nu nog musicaltheater. Ze krijgt er zangles van Peggy Hegeman en speelde mee in onder meer 42th and Desperate Street, Imperium, Een Bruiloft en Bad Girls onder leiding van Martin Michel.

Naast deze theaterproducties was Tinne ook te zien in verschillende reclamespots. Tinne is ook een singer-songwriter en heeft drie jaar bij een recordlabel gezeten onder leiding van Stefaan De Bruyn waar ze met haar eigen nummers optrad.

Haar hobby's liggen erg voor de hand: zingen, dansen en acteren. Daarom vind ze het geweldig dat ze dit ondertussen haar beroep mag noemen. Ze vindt het ook heerlijk om creatief te zijn en lekker te eten. Om fit en gezond te blijven, gaat ze sporten met Marie (Verhulst).

Sinds 2014 is ze te zien in de jeugdreeks Ghost Rockers. Het werd meteen haar grote doorbraak in Vlaanderen.

Tinne, wij wensen jou een geweldige 23ste verjaardag toe.