.
News Image

Pop Up Live in Nieuwpoort

Heel veel volk gisteren bij de opnames van het muziekprogramma Pop Up Live.


Het was dan ook weer een leuke affiche van Vlaamse en internationale artiesten. Lost Frequencies mocht de spits afbijten, want enkele uren later werden ze al in Nederland verwacht. Hun wereldhit ‘Are you with me’ werd dan ook massaal meegezongen op de zeedijk. Felix De Laet staat deze zomer op zowat alle festivals over de hele wereld dus super dat hij nog even tijd maakte om naar Nieuwpoort af te zakken. De populaire kerels van Bandits brachten een Bart Peeters-medley en ook hun nieuwe single 't Ga wenen van komen. De energieke Bart Peeters deed het dan weer Lepeltjesgewijs.

De 15 jarige Emma Bale liet ook haar prachtige stem horen! ‘Haar nummers Firestone en Run klinken dan ook bekend in de oren. Lissa Lewis had enkele dansers uit het programma SYTYCD meegebracht om haar artistiek bij te staan op het nummer Boven de wolken.

Willy Sommers had Sandy meegebracht en de temperatuur steeg plots een klein beetje toen hij z'n hit Laat de zon in je hart inzette. Willy kroop ook in de huid van Michel Delpech en werd er volop geflirt op de tonen van Pour un flirt. Wie ons even helemaal deed wegdromen was de Spaanse zanger Alvaro Soler die met z'n zomerhit El mismo sol de zon liet schijnen in het winderige Nieuwpoort. Voor wie het feestje nog wat langer mocht duren was er nog Bart Kaëll die zorgde voor een na-concert.

Meest recente foto’s van Lost Frequencies, Bandits, Bart Peeters, Emma Bale, Lissa Lewis, Willy Sommers, Alvaro Soler en Bart Kaëll: