.
News Image

Philip Cracco: je wereld stort lekkerlijk in

Philip Cracco: Oh My God, ik heb kanker!!!!


Bij zakenman Philip Cracco uit The Sky Is The Limit werd een tijdje geleden kanker vastgesteld. De afgelopen maand wou Cracco er met een woord over reppen maar daar brengt hij zelf verandering in. Cracco besloot een 'mooi' verhaal op Facebook te plaatsen over die vreselijke ziekte.



Je zit gelukzalig op restaurant, lekker te aperitieven en de champagne vloeit zoetjes naar binnen. De hapjes smaken heerlijk en samen met uw liefste vertel je over de hedendaagse gebeurtenissen of haal je fijne herinneringen op. Dan bemerk je een andere gast in het restaurant. Een 'oude bekende'. De blikken kruisen en de bekende gast knikt vriendelijk terug. De wijn wordt besteld en het voorgerecht wordt lekker geserveerd op een mooi bordje. Gezellig samen met je geliefde genieten van lekkere wijn en lekker eten.Van de geneugten des etens, maar vooral des drinkens moet een mens wel eens gaan plassen... Je drinkt nog een laatste slokje, knijpt nog eens in de hand van je geliefde, geeft haar nog een zoen,... en je begeeft je naar het toilet. Net bij het buitengaan steekt de 'oude bekende' de deur open en komt naar binnen.

Hey hoe gaat het? vraagt hij... Goed en met u, alles goed?,...

Tja, niet zo goed... Vorige maand is er kanker bij mij ontdekt...

Ow, dat is minder goed nieuws, maar komaan, ge zijt ne sterke mens, courage hé, ge geraakt er wel door...

Ja merci, we zien wel, ik ga alleszinds vechten!!

Je neemt afscheid en je begeeft je terug naar je plaats in het restaurant.

Je vertelt aan je partner wat zich daarnet afspeelde, met de woorden 'amai dat is sneu, wat een kl***ziekte...'

De ober serveert het hoofdgerecht en je volle aandacht gaat nu naar het lekkere gerecht dat voor jou geserveerd wordt. Jullie genieten met volle teugen van al dit lekkers. Het eten en de wijn proeven zeer lekker... Je vertelt een flauw grapje en de door de wijn verlichte geest zorgt voor een hilarisch 'slappelachtranenmettuitenmoment'...

De wereld draait verder.

Mensen met kanker zullen dit wel herkennen... De dag waarop je het verdict 'kanker' te horen krijgt, dan stort je wereld letterlijk in elkaar, alsof de hemel op je hoofd valt.

Ik heb geloof in de medische wereld en morgen ligt mijn lot in de handen van de wetenschap en mijn behandelende arts.

We zeggen steeds fingers crossed... Please let this work tomorrow..., aldus Cracco.


Bio van Philip Cracco