.
Peter Van de Veire
dinsdag 31 maart 2015

Peter Van de Veire en Free Souffriau op VTM

Peter en Free zijn woensdag de centrale gasten in 'Beste Kijkers'.

In de eerste aflevering van het tweede seizoen van Beste Kijkers, verklapte Tine Embrechts aan gemiddeld 688.607 kijkers (live +5) dat haar nieuwe spruit een jongetje zou zijn. De herhaling op zondag 29 maart trok nog eens 450.401 kijkers, waarmee beide uitzendingen goed zijn voor respectievelijk 31,1 en 27,1 % (VVA 18-54).

Op woensdag 1 april 2015 zijn MNM- en één-presentator Peter Van de Veire en Free ‘Mega Mindy’ Souffriau te gast in de speelse panelshow van Nathalie Meskens.

Nog maar net raakte bekende dat Peter Van de Veire komende zomer een muziekshow zal presenteren op één. Maar voor het zover is, blikt hij aan de zijde van Tine Embrechts terug op de leukste tv-fragmenten van de voorbije week.

Free Souffriau zit momenteel in een min of meer verplichte rustperiode wegens overbelaste stembanden. Pas deze zomer zal ze weer volle bak optreden. Maar om samen met Sven De Ridder te strijden voor de titel van ‘Beste Kijkers’, maakt ze graag een uitzondering.

Tine, inmiddels 6 maanden zwanger, werd in de eerste aflevering door Nathalie verwend met een pot augurken. Ook deze week wil ze iets te knabbelen hebben, en dus laat haar vriendin in allerijl een grote schotel aanrukken.

In de rubriek ‘Waar kijken ze naar?’ wordt televisie gekeken door de ogen van bekende koppels, groepen, gezinnen en duo’s. Deze week maken acteurs Stany Crets en Jaak Van Assche, maar ook Bieke Ilegems en haar man Erik Goossens hun debuut.

Ook de bekende kijkers van vorige week zijn weer van de partij: Annelien Coorevits met zus Stéphanie en broer Robbert, comedians Johnny Trash en William Boeva, Guy Swinnen en Willy Willy van The Scabs, De Romeo’s, Evi Hanssen en haar zoontjes, Véronique De Kock en haar gezin en Q-music duo Ornelis en Van Coillie.

In de finale vormt een montage van recente televisiebeelden de begintune van een Vlaams tv-programma. Dit keer is – hoe kan het anders, met Free in het panel – ‘Mega Mindy’ aan de beurt.

Beste Kijkers, woensdag 1 april om 21.20 op VTM.

Meest recente foto’s van Peter Van de Veire, Free Souffriau, Nathalie Meskens, Tine Embrechts, Sven De Ridder, Stany Crets, Jaak Van Assche, Bieke Ilegems, William Boeva, Guy Swinnen, The Scabs, De Romeo's, Evi Hanssen, Véronique De Kock, Sven Ornelis en Maarten Vancoillie: