.
Paul Severs
donderdag 20 april 2017

Paul Severs beleeft tienerjaren terug

Aandoening van zijn vrouw zorgt hiervoor.


Paul Severs zei afgelopen zondag in Hadiemicha 2.0 dat de moeilijkste periode met zijn vrouw Paulette achter de rug is. Drie à vier jaar zat de zanger toch wel in de put. Een aandoening maakte zich meester van zijn vrouw. Door een verkeerd signaal dat van de hersenen naar de ogen wordt gestuurd is Paulette heel erg beperkt in haar dagelijks leven, terwijl ze vroeger bij Paul's act hoorde als danseres. Deze aandoening treft volgens Paul Severs amper 1 op de 200.000 mensen en zijn vrouw is daar helaas bij. Indertijd was er veel over en weer geloop naar allerlei ziekenhuizen om hier toch maar een oplossing voor te vinden, maar dit probleem is helaas niet op te lossen. Wanneer er uiteindelijk een diagnose werd gesteld heeft Paul hierover veelvuldig opzoekingswerk verricht via dokter Google en dat kon soms tot 6u 's morgens duren. Paul Severs is blij dat hij daar zoveel info vond, die hij dan kon voorleggen aan de dokters om gericht vragen over te kunnen stellen.



Paul Severs ziet in deze aandoening ook een mooie kant. Zo gaan hij en Paulette indien mogelijk dagelijks hand in hand wandelen. Dat was eerder iets dat Paul deed toen hij 16 jaar was. Hij vindt het zelfs prettig om te herontdekken. In 2015 schreef Paul speciaal voor Paulette de ballade “Jouw ogen”. De clip van dat nummer is nog steeds te bekijken op YouTube.



Op 24 mei krijgt Paul Severs een Lifetime award in Aarschot en daar is hij bijzonder trots op. Er zal daarna ook een nieuwe single en nieuw album verschijnen, zei hij in Hadiemicha 2.0.

Zo is er dus voor ons en natuurlijk voor Paul Severs zelf weer heel wat om naar uit te kijken.



Tekst: Nico Vanaken

Bio van Paul Severs

Meer Over:

Paul Severs