.
Patrick Van Gompel
zaterdag 25 december 2021

Patrick Van Gompel, bedankt!

Afscheid na 44 jaar carrière als journalist.

Vrijdagavond nam VTM NIEUWS afscheid van Patrick Van Gompel. De journalist was 44 jaar lang actief en bracht het leuke en minder leuke nieuws tot bij de kijkers thuis. Meer dan 32 jaar werkte Patrick bij VTM en in die tijd riskeerde hij meermaals zijn leven, al zette hij op dat vlak wel een stap terug toen hij grootvader werd.

Patrick Van Gompel had er op dat ogenblik al lange reizen naar het buitenland op zitten, vaak ook in oorlogsgebied. Maar Patrick was ook de man van de horeca, tijdens de coronacrisis mocht hij regelmatig de grens over om te gaan kijken hoe het met de horeca bij onze noorderburen ging. En Patrick was ook vaste reporter op de Boekenbeurs in Antwerpen. Als boekenwurm en stripliefhebber was dat echt zijn dada.

Hoewel Patrick op de kerstavond zelf even in de spotlights werd gezet, stond hij erop om nog even terug te komen op de dood van Danny Huwé op 24 december 1989. Het toont nog maar eens aan wat een warme man Patrick Van Gompel wel is. We gaan hem missen, ook al kwamen we hem niet zo heel vaak tegen. Patrick, bedankt voor alle mooie jaren, bedankt om het nieuws tot bij de kijkers te brengen, soms ook met een vleugje humor. Geniet van het leven, je hebt het meer dan verdiend!

Bio van Patrick Van Gompel

Meer Over:

Patrick Van Gompel