.
News Image

Overwin en groei 2015

Het begint een traditie te worden: dit is alweer de derde editie van Over win & groei, de scheurkalender die inspireert en activeert, en lezers via verhalen, citaten, tests, gedichten en opdrachtjes de handvatten geeft om zichzelf te ontwikkelen. Dat dit concept aanspreekt, mag duidelijk zijn: werden er van de eerste editie nog 8.000 exemplaren verkocht, van de tweede gingen er bijna 10.000 over de toonbank!

De Over win en groei kalender daagt je uit! Iedereen wil een stap verder, zonder ruzie of wrevel, in harmonie met zichzelf en anderen. Vooruit in privé en werk. Doelen formuleren en halen. Balans tussen werk en privé, familie en vrienden, zonder onnodig op andermans tenen te staan. Over win & groei helpt daarbij. Althans dat hopen de auteurs. Want zij zijn de eersten om toe te geven dat niemand de wijsheid in pacht heeft. Daarom lenen ze die uit een breed scala aan onderwerpen - leven, loopbaan, sport, familie, vrienden, wetenschap, politiek, (Oosterse) wijsheden, religie, psychologie, filosofie - en spitten die dieper uit dan alle andere scheurkalenders. Maar het is vooral de schrijfstijl en de thema's die deze scheurkalender anders dan anders maakt. De filmpjes die je via een QR-code bekijkt, de app, zodat je de kalender ook op je mobiel kunt zetten.

De Over win & groei scheurkalender stelt vragen en geeft antwoorden. Over win & groei is fris, stoer en bevlogen. Kortom, dé scheurkalender die zorgt voor een glim- of grimlach én je aan het denken zet.