.
News Image

Ontknoping Temptation Island al gelekt

Welke relaties houden stand en welke niet?




Volgende week is er het afsluitende kampvuur bij Temptation Island. Het Vlaamse weekblad Tv Familie pakt deze week echter al uit met de ontknoping van Temptation Island. Welke relaties houden stand en welke niet? Vier koppels zijn vorige maand de uitdaging aangegaan de ultieme relatietest te ondergaan. Elke van hen wou weten of hun relatie sterk genoeg was om de verleiding te weerstaan. Vier vrouwen werden elf dagen bij 10 mannelijke vrijgezellen gezet en 10 vrouwelijke vrijgezellen kregen de kans om de hoofden van de 4 mannelijke partners op hol te doen slaan. En het mag gezegd: ze zijn daar met glans in geslaagd.



Stewardess Lize (23, Groot-Bijgaarden) viel 8 maanden geleden voor Jeffersons exotische uiterlijk en zijn mannelijke charmes. Lizes blauwe ogen, haar mooie lichaam en vooral haar handen en turquoise nagellak konden Jefferson overtuigen. Jefferson (21) zit nog met zijn neus in de boeken en woont als student bij zijn ouders in Denderleeuw. Jefferson is een echte flirt en heeft Lize al eens voor haar neus bedrogen. Lize acht de kans groot dat Jefferson haar ook op ‘Temptation Island’ zal bedriegen, maar Jefferson wil Lize niet kwijt en zou er alles aan doen om het vertrouwen te herstellen. Hoe loopt het af tussen die twee? Niet goed dus want Lize is van mening dat Jefferson zich niet aan de afspraken heeft gehouden. Lize trok eigenlijk vrij snel de conclusie dat ze een stuk vuil was voor haar Jefferson. Maar was dat écht zo of zocht Lize gewoon een reden om zelf aan te pappen met verleider Ken met wie ze het goed kon vinden? Lize kreeg nadien beelden van Jefferson met verleidster Natasja te zien, beelden die haar meer dan ooit overtuigden dat haar relatie met Jefferson over en uit was. Ze zocht en vond troost bij Ken en de nacht eindigde met een stomende vrijpartij. Volgens Tv Familie wonen Lize en Ken ondertussen zelfs al samen. Lize en Ken werden enkele weken geleden al een keer gespot toen ze een broodje gingen halen in een broodjeszaak. Dat was één dag na een uitzending. Toen klonk het dat de twee in een hotel geslapen hadden. Het weekblad Tv Familie weet dat Lize de laatste weken meermaals in Haarlem gezien is, de woonplaats van Ken. En Ken post dan weer vaak foto’s van hem in Brussel op Instagram. En Brussel, dat is waar Lize woont. Moet er nog een tekening bij gemaakt worden? Volgens een bron van Tv-Familie wonen de twee effectief samen. Net zoals de andere duo’s mogen ook Lize en Ken niet reageren op deze speculaties.



Ook de Nederlandse Merijn (24) had zijn vriendin Lisa (21) iets te bewijzen. Zij zijn iets meer dan anderhalf jaar samen en hadden een fantastische relatie. Tot het een half jaar geleden flink mis ging en Lisa er achter kwam dat hij contact had met andere vrouwen. Ze doen voornamelijk mee aan Temptation Island om te ontdekken of Merijn wel te vertrouwen is. En of Merijn te vertrouwen is… niet dus. Lisa kreeg een week geleden nog intieme beelden van Merijn te zien. Dat was voor haar de druppel die de emmer deed overlopen. Maar Lisa blijkt zelf ook niet zo onschuldig te zijn. Als de camera’s uit de buurt zijn, gedraagt zij zich anders. Vooral verleider Guiseppe blijkt in de smaak te vallen. Of Lisa en Merijn nog een koppel zijn? Die kans is héél klein.



De Vlaamse Jolien (medisch secretaresse, 23) en Herbert (ploegchef, 22) uit Deinze zijn al zes jaar samen. Na twee fijne jaren kwam het Braziliaanse libido van Herbert boven. Hij bedroog Jolien, zij kwam erachter en liet hem duidelijk merken dat ze dit niet aanvaardde door hem te straffen met een uitgangsverbod. Een uitgaansverbod waar op Temptation Island elf dagen lang een eind aan komt. Herbert wou aan Jolien bewijzen dat hij trouw kan blijven, ook al is dat in het verleden anders geweest. Herbert heeft Jolien op het resort ook gekwetst. Toch wil zij Herbert dolgraag terug zien om op z’n minst over alles te praten. Jolien lijkt hun relatie nog een kans te geven maar wil Herbert dat nog?



De Nederlandse Niels (26) en Rosanna (24) hebben tweeënhalf jaar een serieuze relatie en wonen sinds acht maanden samen. Ze krijgen beide veel aandacht tijdens het stappen, maar kunnen de verleiding tot nu toe goed weerstaan. Lukt dat ze ook als ze niet bij elkaar in de buurt zijn? Ze vertrouwen elkaar voor de volle 100% lieten ze vooraf weten. Maar dat blijkt toch niet zo te zijn. Eigenlijk was dit de eerste relatie die op de klippen liep in dit seizoen van Temptation Island. Zowel Rosanna als Niels hebben zich eens goed laten gaan. Niemand die eraan twijfelde dat hun relatie definitief over en uit zou zijn. Maar wat blijkt? De twee werden recent nog in een Gentse winkelstraat gezien. En het ging er romantisch aan toe. De kans is dus groot dat dit koppel Temptation Island wel overleefd heeft.