.
Jo Vally
donderdag 25 mei 2017

Nieuwe zomersingle voor Jo Vally

Vai Vai Vai is de nieuwe single van Jo Vally.


De zomer lijkt deze week wel officieel z'n intrede te gaan doen in België... tijd voor verfrissende cocktails, knisperende BBQ's, dromen van vakantie... met heerlijk zomerse deuntjes op de achtergrond! De nieuwe single 'Vai Vai Vai' van Jo Vally is er ééntje waarbij je dat instant zomergevoel al na enkele seconden gewaarwordt. 'Vai Vai Vai' staat op de tracklisting van Jo's recentste album 'Op De Golven Van M'n Hart' en bevat alle elementen waarover een meezingbare zomersong zou moeten beschikken. Voor de muziek tekenden Luigi Bongiovanni en Alexandre Pascal, Susy Baels zorgde voor de tekst onder het goedkeurende oog van producer John Terra.

In het Jo Vally-kamp gonst het de laatste maanden trouwens van de bedrijvigheid want Jo en z'n team zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor z'n feestjaar '40 Jaar Jo Vally'... met als hoogtepunt een groots opgezet concert met symfonisch orkest in de zomer van 2018!

'Vai Vai Vai' is vanaf maandag 29 mei a.s. digitaal beschikbaar als download of via streaming. Het nummer kan ook worden teruggevonden op het album 'Op De Golven Van M'n Hart' dat zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar is.