.
News Image

Nieuwe zelfmoordpoging Luc Bomans in Thuis? Of toch euthanasie?

Wat hebben de makers van Thuis in petto? 


Een tijdje geleden raakte bekend dat Mark Willems Thuis wil verlaten. Zijn personage Luc Bomans zit al een hele tijd in een rolstoel en Mark Willems zou het niet langer kunnen opbrengen om die rol te spelen. Maar hoe verdwijnt Luc Bomans? Dat is de grote vraag.



Luc Bomans wil zijn leven stopzetten. Is dit de start van een verhaallijn rond euthanasie of zal Luc een nieuwe poging ondernemen om uit het leven te stappen? Mark Willems debuteerde in het voorjaar van 1996 in aflevering 65 van Thuis, vandaag zit Thuis aan aflevering 4.360. Dat betekent dat Mark Willems al zo'n 4.300 afleveringen in Thuis te zien is. Maar na meer dan 21 jaar heeft Mark Willems er genoeg van. Hij ging zelf naar zijn baas met de vraag of zijn personage uit de reeks geschreven kon worden.



“Luc heeft aangegeven levensmoe te zijn”, vertelt Thuis-producer Hans Roggen in Het Laatste Nieuws. “Hij zei dat zijn zoon nu goed terechtgekomen is en voor hem het leven afgerond mag worden, gaat Roggen verder. Maar hoe verdwijnt Luc Bomans? Via euthanasie of probeert Luc Bomans voor een tweede keer uit het leven te stappen? Daarover wil Hans Roggen niets kwijt, vast staat dat het afscheid van Luc Bomans zonder twijfel voor de nodige emoties zal zorgen bij de kijkers van Thuis.



Van de huidige cast zijn er naast Mark Willems nog 5 mensen die sinds het begin van Thuis meespelen: Pol Goossen, Annick Segal, Monika Van Lierde, Marleen Merckx en Leah Thys.



Lees hier de inhouden voor de volgende weken.


Bio van Mark Willems

Meer Over:

Thuis Mark Willems