.
News Image

Nieuwe tragedie in Familie

Ziekenhuis, instelling, politie, kortom veel drama in de nieuwe week van Familie.


Nog zes weken en het 26ste seizoen van Familie zit erop. De seizoensfinale van de VTM-soap komt steeds dichterbij. Er staat de komende weken héél wat te gebeuren. Helaas, niet altijd even prettige dingen.



Maandag 22 mei: Emma post een wazige foto van haar stalker online. Leen vertelt Jan dat de stress Linda te veel is geworden. Van Guido krijgt Jan een uitbrander. Amelie kan niet geloven dat Lars zich wil settelen. Mieke gaat op check-up in het ziekenhuis.



Dinsdag 23 mei: Mieke en Niko hebben elk hun twijfels over de elektrostimulatietherapie. Mieke besluit toch een afspraak met de dokter te maken. Marie wil haar job in Londen opzeggen. Jan blijft thuis slapen om Linda rust te gunnen.



Woensdag 24 mei: Simon en Stefanie hebben een afspraak in de Jan & Alleman. De avond eindigt met een onverwachte onthulling. Benny, Leen en Guido vinden het geen goed idee dat Jan bij Linda slaapt en haar verzorgt. Véronique mag bij Cédric op bezoek. Stefanie maakt kennis met Alfons.



Donderdag 25 mei: Jan heeft het moeilijk met de bekentenissen van Simon. Lars piekert over zijn relatie met Marie. Tegenover Véronique houdt hij zich stoer. Niko is bang dat voor wat er zou gebeuren mocht Mieke haar geheugen terug krijgen. Viv is ongeduldig omdat Jan zo veel aandacht aan Linda spendeert.



Vrijdag 26 mei: Véronique en Peter worden door Jan ingelicht over de uitspraken van Simon. Zij willen meteen de politie inlichten. Viv probeert met Linda te praten. Leen lijkt haar pillenverslaving onder controle te hebben. Tot er een jonge patiënt van haar overlijdt door een tragisch ongeval...