.
News Image

Nieuwe single Yvan Brunetti

Yvan Brunetti zet 2018 goed in.


Het jaar 2017 was geen goed jaar voor Yvan Brunetti. De zanger was een hele tijd buiten strijd door een operatie aan zijn achillespees en enkele complicaties die daarop volgden. Ondertussen is de zanger volledig hersteld en heeft hij weer een nieuwe single: Mooie Tijden.



Het gaat om een niemmer van Jack Rivers, die enkele jaren niet meer actief was in de showbizz. Rivers nam vorig jaar in de zomer opnieuw contact met me op en vroeg me om een tekst te schrijven voor Frank Valentino. Dat werd “We Slapen Samen In M’n Cabrio”. Van het één kwam het ander. Jack kwam op bezoek in m’n homestudio, hoorde “Mooie Tijden” en vond het onmiddellijk een mooi nummer. En toch vond Jack Rivers dat ik één en ander moest aanpassen. Jack Rivers deelde zijn jarenlange studio-ervaring met mij en heeft me op korte tijd ontzettend veel aangeleerd, lacht Yvan.

​Het nummer is ondertussen een feit. Het gaat om een typisch Yvan Brunetti-nummer. Ja, waar was de tijd dat Yvan grote hits scoorde? Dat waren Mooie Tijden en wij dumen voor Yvan dat die tijden snel terugkeren.


Bio van Yvan Brunetti

Meer Over:

Yvan Brunetti