.
News Image

Nieuwe single Tout Va Bien

De live performance van Sometimes In Life op Rock Werchter is nu uit als single.
We zijn nog maar halverwege en toch is 2015 al een fantastisch jaar voor Tout Va Bien. Zijn uitstekend onthaald debuutalbum Kepler Star injecteerde een portie sferische pracht in het trommelvlies en de lead-single ‘This Fight’was naast Studio Brussel’s Hotshot ook een Afrekening-hit die maanden over het radionet golfde. De voorlopige kroon op het werk was een invitatie voor Rock Werchter 2015 waar de jonge Mechelaar een overvolle Klub C tent mocht overtuigen van zijn potentieel.

En indruk maken deed Tout va Bien. Als frontman, als menner van zijn gloednieuwe live band en door te verrassen met het Filadelfia Gospelkoor op het podium. Het enthousiaste publiek en het aanwezige journaille waren er het over eens: Tout Va Bien is een blijver!

De reacties op het met het Filadelfia Gospelkoor gebrachte ‘Old Love’ en ‘Sometimes in Life’ waren zo overweldigend positief dat er beslist werd de live versie van de laatste uit te brengen op single.

Heel het relaas van de onvergetelijke Werchter-dag werd dan ook nog eens omgezet in een videoclip voor zijn nieuwste single.

Bio van Tout Va Bien

Meer Over:

Tout Va Bien