.
News Image

Nieuwe single Katastroof

Hier zullen de supporters van Beerschot niet blij mee zijn.


2017 is een echt keerpunt in de geschiedenis van 'The Great Old'! Na dertien lange jaren in de tweede divisie te hebben gespeeld keert Antwerp FC eindelijk terug bij 'de grote jongens', de competitie in eerste afdeling A. De Antwerpse groep Katastroof, die eerder al scoorde met songs als ''s zondags oep den antwerp' (1982) en 'wij zen voor den Antwerp' (1991), was er als de kippen bij om een nieuwe hommage te brengen aan dé club van 't Stad. De titel 'ROOD & WIT' laat uiteraard aan duidelijkheid niets te wensen over, de ondertitel 'COYR' staat uiteraard voor 'Come On You Reds!'. De voetbalploeg met stamnummer één zal vanaf nu opnieuw geschiedenis schrijven in de Belgische voetbalcompetitie.



'Rood & Wit' is tevens de voorbode van alweer een nieuw Katastroof album dat eind mei '17 verschijnt en deze keer wordt het een behoorlijk lijvig album. Het te verschijnen album '40 Jaar Katastroof' zal maar liefst 3 schijfjes bevatten, 2 CD's met daarop hun 40 grootste hits (1 voor/uit elk jaar) en op CD3 stelt het beruchte trio een volledig nieuw album aan de mensheid voor. Om de feestelijkheden en de geboorte van de nieuwe plaat wat extra kracht bij te zetten treedt Katastroof op zaterdag 27 mei a.s. op de Grote Markt van Antwerpen op met heel wat muzikale gasten.

De voorbode 'Rood & Wit' is nu alvast digitaal verkrijgbaar als download of via streaming, op het album is het wachten tot 19 mei.


Bio van Katastroof

Meer Over:

Katastroof