.
News Image

Nieuwe cd: Speeltijd van Niels Destadsbader

Drukke tijden voor Niels Destadsbader.


Het lijkt de 28-jarige presentator/zanger/acteur Niels Destadsbader tegenwoordig voor de wind te gaan. Eerder dit jaar presenteerde hij op VTM ‘De Wensboom’ en ‘Is er WiFi in Tahiti?’, vanavond start hij met een nieuw seizoen ‘Belgium’s Got Talent’ waar hij opnieuw in de jury zetelt en de eerste nieuwe programma’s voor 2017 kondigden zich inmiddels ook al aan. Naast z’n drukke bezigheden voor VTM heeft hij het dezer dagen ook ontzettend druk met z'n muzikale carrière.



Enkele weken geleden gaf hij al de aftrap van z'n nieuwe theatertour 'Niels Destadsbader klapt uit de biecht' waarin hij muziek afwisselt met straffe stoten, ietwat genante herinneringen en prettige anekdotes. Maar wat wellicht nog belangrijker is dezer dagen voor de jonge artiest uit Deerlijk, na jaren van schrijven en heel wat studiotijd was het vandaag dan eindelijk zover, Niels' debuutalbum 'Speeltijd' lag deze ochtend in de rekken te pronken.



‘Speeltijd’ telt maar liefst 13 nummers op de tracklisting waaronder natuurlijk de hit ‘Hey Pa’, Niels’ vorige single ‘Vandaag’ en eerder verschenen singles zoals ‘Dansen’, ‘Hou Je Me Vast’, ‘Vrij’ en ‘Helemaal Weg Van Jou’. Enkele weken geleden stelde Niels ons al z'n nieuwe single voor en die kreeg net zoals het album de titel Speeltijd mee, een nummer dat uiteraard niet op de tracklisting ontbreekt.