.
News Image

Nieuw talent: Lisa-May

We zijn zelden zo enthousiast geweest van een nieuw talent.


Ze kon vroeger zingen dan spreken en tegenwoordig zou ze wat minder mogen zingen thuis, hoe mooi we het ook vinden... klinkt het uit de mond van de ouders van Lisa-May. De 19-jarige zangeres zingt al maar liefst 4 jaar bij het koor van Studio 100 en is dus thuis op een groot podium, dat van het Sportpaleis om maar iets op te noemen. Gedreven en ambitieus startte ze op eigen houtje een project wat uitgebloeid is tot haar eerste solosingle: Zonnige Dag.



Het zomerse deuntje blijft meteen hangen en wat vrij opmerkelijk is: het is Nederlandstalig. Hoewel niet iedereen ervan overtuigd is dat Nederlandstalig nog hot is blijft de jonge Lisa-May voet bij stuk houden. Het is een sterke debuutsingle met veel potentieel en toegankelijk voor alle leeftijdscategorieën.



De ambitieuze meid -die ook wel als Lies Verhulst door het leven gaat- wil dan ook haar droom waarmaken en erkend worden. Samen met haar innig team gaat ze over tot de volgende stappen. Want alleen als een droom écht een drijfveer is kan dit worden waargemaakt. Ondertussen wordt haar nummer reeds gespeeld op Radio 2 en is het ook toegevoegd aan de Ultratop, voorlopig zonder hitnoteringen.



Maar daar zou best wel eens verandering in kunnen komen. Wij geloven in Lisa-May. De 19-jarige zangeres uit Ingelmunster is goed bezig. We zijn al jaren niet meer zo laaiend enthousiast geweest van een nieuw talent. Lisa-May is een nieuw talent en we hopen nog vaak van haar te horen. We zijn benieuwd om haar binnenkort ergens live aan het werk te zien. Meer van die leuke songs aub, dan komt de zomer misschien terug naar ons land en krijgen we nog eens een mooie Zonnige Dag.


Bio van Lisa-May

Meer Over:

Lisa-May