.
News Image

Nieuw op VIER vanaf maandag: Mijn Lief is vrijgezel

Flirten kan ernstige gevolgen hebben in dit nieuwe programma.
Vanaf maandag 4 juli gaat er op VIER elke week een single vrouw op bezoek bij vier mannen, maar slechts een van hen is single. Als de vrijgezelle vrouw de single man er weet uit te pikken, wint ze een luxueuze liefdesreis. Maar de drie andere mannen zetten alles op alles om haar om de tuin te leiden en te overtuigen dat ze geen relatie hebben. En daarvoor krijgen ze zelfs hulp van hun eigen partner die live alles mee volgt. Ze kunnen zelf immers aan de haal gaan met de luxereis.
Niets is wat het lijkt in dit uitdagend spel van verleiden en misleiden.

Mijn Lief is Vrijgezel, vanaf 4 juli van maandag tot donderdag, om 20u35 op VIER

Deena uit Gooik gaat als allereerste op zoek naar de single man in Mijn Lief is Vrijgezel. Ze is ondertussen meer dan een jaar vrijgezel, maar is niet actief op zoek naar een nieuwe liefde in haar leven. Deena kiest voorlopig volop voor haar carrière. Als zelfstandige verzorgt ze de presentaties, coacht ze modellen en is ze coördinatrice acter de schermen van het missen-wereldje.

Ze wil Mijn Lief is Vrijgezel natuurlijk heel graag winnen om zo de luxereis op zak te steken, en zal haar vrouwelijke charmes volop in de strijd gooien om de leugenaars te ontmaskeren en de echte vrijgezel eruit te halen.

Op maandag gaat ze op bezoek bij Ronny uit Lier, die ondertussen twee jaar samen is met Sandra. Ze kwamen samen overeen dat Ronny zich alles mag permitteren om Deena om de tuin te leiden en de reis binnen te halen.

Dinsdag gaat Deena langs bij Lieven uit Groot-Bijgaarden die al 6,5 jaar samen is met de 12 jaar jongere Stefanie. Zij is van plan om hem een stevig duwtje in de rug te geven, want Lieven is van nature geen verleider. En om de reis te winnen zal hij toch overtuigend genoeg uit de hoek moeten komen.

Kris uit Nieuwrode is woensdag aan de beurt en hij zal zijn relatie met Sandy proberen geheim te houden voor Deena. Dat Kris de romantische ziel is van de twee, zal hij misschien wel kunnen uitspelen bij Deena.

David uit Ninove sluit de eerste week van Mijn Lief is Vrijgezel af en hij is de echte single van het gezelschap. Hij hoeft dus niets te faken of te verstoppen, maar kan helemaal zichzelf zijn. Maar gelooft Deena hem of vermoedt ze dat hij haar op het verkeerde been zet?

Bekijk ook deze items over Mijn Lief is Vrijgezel: