You are here

Nieuw op DVD: The Accountant

20/03/2017 14:00-

The Accountant, een razend spannende thriller.

Christian Wolff (Ben Affleck) is een genie. Van kleins af aan goochelt hij met cijfers, een job als boekhouder was een logische keuze. Wie denkt dat daarmee de kous af is, is eraan voor de moeite. Wolff beheert namelijk de boeken van 's werelds grootste criminele organisaties. Wanneer de regering hem op de hielen zit, besluit hij een nieuwe job aan te nemen bij een roboticabedrijf. Maar ook daar lijken de cijfers het een en ander te verhullen...

The Accountant, een razend spannende thriller, werd geregisseerd door Gavin O'Connor (Warrior, Miracle, Jane Got a Gun) en naast Ben Affleck vinden we ook Anna Kendrick, J.K. Simmons, John Lithgow, Jon Bernthal en Jeffrey Tambor terug. De film is beschikbaar op Blu-ray™ , 4K UHD, DVD en Video on Demand.

Christian Wolff (Ben Affleck) is een wiskundig genie en altijd beter geweest met cijfers dan met mensen. Hij werkt met zijn specialistische kennis voor grote criminele organisaties. Wanneer de anti-criminaliteitsbrigade van het Ministerie van Financiën hem wat te dichtbij komt neemt hij een legitieme baan aan als afleiding: de boeken controleren van een robotfirma. Als hij erachterkomt dat ook hier niet alles pluis is, vallen er steeds meer doden.

Gerelateerde muziek:

Tracklist van Anna Kendrick