.
News Image

Nieuw boek: Aftellen naar maandag

Hoe slimmer werken je gelukkiger maakt.



 


De Monday Blues... iedereen heeft er wel eens last van. Het weekend is voorbijgevlogen en er staat je weer een lange werkweek te wachten. Voor velen is de maandagochtend als een berg waar ze tegenop zien. De Wereldgezondheidsorganisatie geeft aan dat in 2020 burn-out en depressie de belangrijkste redenen zullen zijn voor afwezigheid op het werk. Zelfs het World Economic forum zet ‘wellbeing’ op de agenda. En dat wil al wat zeggen. Hoog tijd om te beginnen aftellen naar maandag dus!



Wellbeing director van MEDIALAAN Ann De Bisschop bundelt haar tips voor een gezonde work-life balance en een gelukkiger werkleven. Ze laat twaalf experten (Sarah Cheriff, Elke Geraerts, Florence Pérès e.a.) aan het woord over kwesties waar werknemers én werkgevers mee zitten. Hoe blijf je stress de baas? Hoe deel je de werkdag zo in dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat? Is multitasken echt zo slecht? Wat kan gezonde voeding en voldoende bewegen betekenen voor je concentratie en energiepeil?



‘Aftellen naar maandag’ is een must-read voor iedereen die zijn of haar werkleven een serieuze boost wil geven. En bovendien het ideale eindejaarsgeschenk voor alle werknemers.



Koop deze nieuwe release hier



‘Aftellen naar maandag’ kost 22,99 euro