.
News Image

Nieuw album voor Get Ready!

Therapy is een feit.


Get Ready! is helemaal terug. Sinds Jimmy, Glenn, Jean-Marie en Koen – samen Vlaanderens populairste boyband ooit – in januari hun comeback maakten, hebben ze de harten van hun vroegere fans heroverd, én die van heel wat nieuwe.



De single 'Feniks' stootte meteen door naar de veertiende plaats in de Ultratop, de full-cd ‘Best Of Get Ready! XXI’ eindigde op vier, en hun jongste nummer, ‘Dat Heerlijke Gevoel’, op zeven. Terwijl ‘Diep’, de Get Ready!-hit uit 1996, de eerste plaats in de ‘Foute 128’ van Qmusic behaalde. Na twee uitverkochte jubileum-concerten en succesoptredens in het Antwerpse Sportpaleis tijdens 'Back to the 90's en 00's', en Flanders Expo tijdens ‘De Foute Party’, vatte de Get Ready!-XXI-tour aan. Tegelijkertijd rees de vraag, en de goesting, voor een gloednieuw album. Het is hun meest persoonlijke cd geworden, vijftien jaar na ‘Incognito, sinds Get Ready! éénentwintig jaar geleden ontstond en van dag één de Vlaamse Top 10 inpalmde.



Op 17 december aanstaande staat de groep opnieuw (na de succesvolle jubileumconcerten) in de Plomblom in Ninove met een gloednieuwe show en gloednieuwe nummers van dit album. ‘Therapy' zal voor de fans van het eerste uur herkenbaar klinken, en voor het grote publiek verrassend, met zowel catchy popsongs als pakkende teksten én opmerkelijke samenwerkingen. Voice Male, Liliane St Pierre en Sttellla, maar ook Frank Vander Linden van De mens, David Salamon van Arbeid Adelt!, Jasper Publie (Bandits) en The Horns zetten mee hun schouders onder een album met een veelzeggende titel. Naast de reeds bekende singles ‘Feniks’, ‘De Allerliefste’ en ‘Mis’ vinden we ook het opzwepende duet ‘Swingen’ met Liliane St Pierre (exact 20 jaar na hun nr 1 hit ‘Geef Me Tijd’!), de gospel ‘Hogere Sferen’ met Voice Male, het aangrijpende ‘Klopgeest’, ‘Torremolinos‘ gezongen door JM met de Waalse groep Sttellla en als bonus een akoestische medley van hun grootste hits op 'Therapy' terug.



Producer is Stefaan Fernande, die voor onder meer Clouseau, Dean en Yasmine werkte en vele hits voor Get Ready! schreef tijdens de gloriedagen van weleer. En die nu met Jimmy, Glenn, JM en Koen een cd aflevert die bewijst dat de boyband er nog steeds stààt. Een album dat ook aantoont dat de vier leden van Get Ready!, elk op hun manier, door een louteringsproces zijn gegaan, waar ze sterker zijn uitgekomen, in het leven en op het podium...



Het album Therapy van Get Ready! kan je via deze link kopen.


Bio van Get Ready

Meer Over:

Get Ready