.
News Image

Nieuw album voor Avicii

 Avicii brengt nieuw album 'Stories' uit.


In 2013 herdefinieerde Avicii, de Zweedse dj en producer, de wereld van dancemuziek compleet met zijn debuutplaat ‘True’. De eerste single van het album, ‘Wake Me Up’, was de best verkochte single van 2013. Wereldwijd verkocht ‘True’ meer dan 5 miljoen stuks, en stond het album op nummer 1 in iTunes in 84 verschillende landen! In België behaalde ‘True’ goud.



Sinds het grote succes van ‘True’, heeft Avicii de wereld rond gereisd met zijn tournee. In België speelde hij in een uitverkocht Sportpaleis en voor een uitbundige menigte op Tomorrowland. Maar daarnaast heeft hij ook naarstig gewerkt aan een nieuw album. Het resultaat is ‘Stories’: een cd met 14 gloednieuwe nummers, waaronder de ijzersterke single ‘Waiting for Love’, de nieuwe ‘For A Better Day’ en ook duetten met Chris Martin (Coldplay) en Wyclef Jean.



Met ‘Stories’ bewijst Avicii nog maar eens zijn status als één van de meest invloedrijke artiesten in het dance genre. Zo staat hij op nummer 10 van de meest gestreamde artiesten ooit in Spotify.


Bio van Avicii

Meer Over:

Avicii