.
News Image

Nick & Simon releasen 7de studioalbum 'Aangenaam'

Nick & Simon stellen hun zevende cd voor. 


Het nieuwe album van Nick & Simon, getiteld 'Aangenaam' is vandaag verschenen. 'Aangenaam' is het zevende studioalbum van Nick & Simon in elf jaar tijd en bevat onder andere de singles 'Zing!' (feat. Jayh) en 'Welkom'. Voor het eerst maakten ze een plaat echt samen. Dat klinkt wellicht een beetje raar voor zo’n onafscheidelijk duo, maar schrijven deden Nick & Simon voorheen altijd apart, omdat ze zo verschillend te werk gaan.



Het album is samen met producer Gordon Groothedde tot stand gekomen. “De teksten zijn anders, veel beter eigenlijk. Heeft misschien te maken met het punt waar we staan. Vorig jaar vierden we het tienjarig jubileum, zoveel meegemaakt, terwijl de tijd toch is omgevlogen.’’, zegt Nick. Simon: “Nu pas valt mij op dat een terugkerend thema onthaasting is. Zet even de rem erop. Kijk eens waar je bent in het leven, wees er tevreden mee. Is het een kwestie van volwassen worden? Ja en nee. Sommige liedjes zijn juist heel onvolwassen – op een goeie manier, onbevangen. Ben ik blij om. Ik hoor veel creatieve vrijheid op deze plaat. Het moet niet té degelijk en verantwoord zijn.”



Het album ‘Aangenaam’ verschijnt in drie verschillende versies: een standaard versie met 10 tracks, een deluxe editie met 15 tracks en een doorzichtig vinyl met 10 tracks.



Koop hier dit album.


Bio van Nick & Simon

Meer Over:

Nick & Simon