.
News Image

Neil Diamond komt naar Sportpaleis

50 jaar op de planken, ook in Sportpaleis.


Wereldster Neil Diamond kondigt een nieuwe tournee aan naar aanleiding van de 50ste verjaardag van zijn carrière en daarmee komt hij ook naar Europa. De ‘50th Anniversary Tour’ houdt op donderdag 28 september halt in het Sportpaleis.



Neil Diamond is één groot succesverhaal. Een Grammy Award, een Golden Globe, een opname in de Songwriters Hall of Fame en in 2011 zelfs nog in de Rock and Roll Hall of Fame en ook de zéér prestigieuze Sammy Cahn Lifetime Achievement Award; Diamond heeft het allemaal op zijn naam staan. De Amerikaanse levende legende heeft zijn internationale succes te danken aan zijn charisma, een ijzersterke live reputatie en natuurlijk een berg onsterfelijke hits. Sweet Caroline, Girl, You'll Be A Woman Soon, Solitary Man, I Am...I Said, Cracklin' Rosie... De lijst is eindeloos, de songs tijdloos.



5 decennia actief in de muziekindustrie. Dat is een jubileum dat Neil Diamond op gepaste manier wil vieren. Hij brengt daarom de ‘50th Anniversary Collection’ uit, een unieke verzameling van 50 zorgvuldig geselecteerde eigen songs uit 50 jaar carrière. Daarnaast is er ook een feestelijke wereldtournee. Neil Diamond brengt zijn ‘50th Anniversary Tour’ op donderdag 28 september naar het Sportpaleis in Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf 27 januari om 11 uur via www.proximusgoformusic.be .


Bio van Neil Diamond

Meer Over:

Neil Diamond