.
News Image

Nathalie & Geoffrey vieren huwelijk

Volksfeest in Merchtem naar aanleiding van huwelijk Boer Zkt Vrouw-koppel.


Afgelopen zaterdag zijn Nathalie Hellinckx en Geoffrey De Raedt getrouwd. Je kent dit koppel ongetwijfeld nog van het laatste seizoen van Boer Zkt Vrouw dat in het najaar van 2014 op VTM te zien was. Nathalie en Geoffrey waren al snel aan het zoenen op tv en daar bleef het niet bij. Geoffrey was tot over zijn oren verliefd en besloot de hulp van de makers van Boer Zkt Vrouw in te schakelen om zijn boerin ten huwelijk te vragen. Nietsvermoedend werd Nathalie mee naar Gent gelokt waar Geoffrey haar volledig kon verrassen. En uiteraard zei Nathalie zonder ook maar één moment te twijfelen ja op zijn vraag.



We zijn nu amper 9 maanden verder en ondertussen zijn Nathalie en Geoffrey al man en vrouw. Zaterdagmiddag om 12 uur beloofden ze elkaar eeuwige trouw in Merchtem waarna ze dat om 14 uur nog een keer over deden voor de kerk. Aan die kerk stonden zo'n 300 mensen het koppel op te wachten. Zowat half Merchtem was op de been voor het huwelijk van het Boer Zkt Vrouw-koppel. Er ontstonden zelfs lange files in het centrum maar gelukkig hadden de mensen die in de file stonden begrip en tijd. Tijdens de huwelijksplechtigheid mocht alleen de fotograaf van Dag Allemaal en de persoonlijke fotograaf van het koppel foto's nemen. Maar buiten de kerk was het wellicht spannender dan binnen.



Het koppel deel de verplaatsingen op hun huwelijksdag met paard en koets. Nathalie en Geoffrey hadden het perfecte weer voor wat één van de mooiste dagen uit hun leven zou worden. Het was trouwens nog een speciale dag want de mama van Nathalie is op 29 augustus jarig. Zij zal de trouwdatum van haar dochter ongetwijfeld nooit vergeten. Nathalie en Geoffrey hadden onderweg heel wat bekijks. De open koets was meer dan geschikt voor een rondrit door het landelijke Merchtem. Nathalie en Geoffrey kozen bewust voor een huwelijk in de kerk. Enerzijds zijn zij gelovig en het is toch wel een traditie dat een massa tractors een boerzoon of boerendochter komt uitzwaaien aan de kerk.



Van zodra de deur van de kerk dicht ging, begonnen heel wat vrienden, familieleden en werkmakkers van Nathalie en Geoffrey de handen uit de mouwen te steken. Tientallen mensen werkten een half uur keihard om het koppel te verrassen. Nathalie en Geoffrey hadden uiteraard weet van de traditie maar ze hadden geen flauw idee dat ook de werkmakkers van Geoffrey nog iets in petto hadden voor het jonge koppel. Nathalie en Geoffrey hadden voor een kleine receptie naast de kerk gezorgd maar voor de kerk werden tientallen tractoren neergezet en op de stoep voor de kerk zetten de werkmakkers van Geoffrey ook nog eens twee bobcats neer. Dat moest héél precies gebeuren en er mocht ook niets beschadigd worden.



Amper 40 minuten hadden we vrienden van het koppel om het plein volledig in te palmen met hun voertuigen. Die waren allemaal eerst proper gewassen. Meer dan 20 traktoren werden er verzameld op het plein. Eén ervan was voorzien van een enorme geluidsinstallatie. De muziek ging gelukkig was aan toen het koppel de kerk verliet. Aan de twee zijkanten van de kerkdeur stonden twee bobcats met een mooie banner met daarop Gefeliciteerd. Daaronder was een hartje bevestigd met de namen van het koppel op. De vrienden van het koppel hadden er duidelijk werk van gemaakt. En nu zijn ze in Merchtem best wel veel gewoon, dit had niemand zien aankomen.



Bij het buitenkomen werd er uiteraard ook met rijst gegooid. Gelukkig heeft nog niet elk gemeente heeft deze traditie verboden. In sommige gemeenten krijg je zelfs een boete als je nog met rijst gooit omdat dit verspilling van eten zou zijn en omdat de gemeentelijke diensten dan extra werk hebben om alles weer op te ruimen. Daar hadden Nathalie en Geoffrey gelukkig geen last van. Zij gaven hun ogen flink de kost en bekeken alles vanop de stoep van de kerk. Daar werden ze door de ruim tweehonderd mensen die de plechtigheid in de kerk hadden bijgewoond dan ook nog eens gefeliciteerd.





Nathalie en Geoffrey straalden en het feestje ging daar voor de kerk nog een hele tijd verder. Het koppel had amper tijd voor hun familie want de mensen stonden lange tijd in de rij om het kersverse koppel te komen feliciteren. Toch ontbrak er één iemand en dat was Dina Tersago. Dina was inderdaad niet op het huwelijk van het mooie Boer Zkt Vrouw-koppel aanwezig. Er werd verteld dat Dina andere verplichtingen had maar ook dat ze haar baby niet alleen wou laten. Dina werd ruim drie maanden geleden voor het eerst mama van een zoontje dat de naam Isak kreeg.



Dina Tersago had volgens het koppel vorig jaar nochtans beloofd om te komen. Jammer voor Nathalie en Geoffrey. Ook VTM was gek genoeg niet aanwezig met een cameraploeg. Was het huwelijk van Nathalie en Geoffrey dan niet meer hot? Een eerder bericht bij ons op de site zorgde alvast voor een stormloop aan extra bezoekers en ook eerdere berichten over de verloving van Nathalie en Geoffrey piekten op het wereldwijde net . Buiten Dag Allemaal was er trouwens geen enkel ander tijdschrift aanwezig bij het huwelijk van Nathalie en Geoffrey. Maar nu we toch over kinderen bezig zijn, komen er nu snel klein boertje bij Nathalie en Geoffrey? Die kans is vrij klein.



Nathalie vertelde eerder dit jaar tijdens een interview met Dag Allemaal dat ze daar nog even mee wil wachten. Ik vermoed dat onze eerste baby er pas over een jaar of drie zal komen, als we echt gesetteld zijn. Ik heb nog tijd. Ah ja, ik heb een jonge man., aldus Nathalie. Nathalie runt trouwens nog altijd haar eigen schoonheidssalon Belleza in Merchtem. Nathalie doet daar trouwens heel wat: gelaatsverzorging, epilaties, manicure, gespecialiseerd pedicure en ze plaatst ook gelnagels indien gewenst. Geoffrey is dus in goede handen bij zijn Nathalie. Maar laten we niet vergeten dat Nathalie ook nog een boerin is.

We hopen dat Nathalie en Geoffrey hoe dan ook nog wat rustige dagen in het vooruitzicht hebben.