.
Natalia
vrijdag 18 augustus 2017

Natalia toch niet het populairst uit Idool 2003?

Deze Idool 2003-kandidaat is nog steeds immens populair…

Als we kijken naar kandidaten uit talentenjachten die het uiteindelijk ook gemaakt hebben steekt één naam er bovenuit: Natalia Druyts. De Kempense diva zou uiteindelijk slechts tweede eindigen in Idool 2003 maar blijft één van de weinige kandidaten uit een talentenjacht die een succesvolle muziekcarrière konden uitbouwen. Toch is er één naam uit Idool 2003 die hier bij ons onder de radar blijft maar die onlangs nog gelauwerd werd in… Polen!

Johan Waem zat bij de laatste vijftig kandidaten in Idool 2003 maar tot bij de tien finalisten schopte hij het niet. Toch scoorde hij onder de artiestennaam Danzel een enorme hit in 2004 met zijn successchijf Pump it up! Dat nummer werd ook bij ons een grote hit, maar groeide uit tot een echte klassieker in enkele Oostbloklanden. In Polen werd Danzel vorig weekend nog gelauwerd met een lifetime achievement award omdat Pump it up dé hit was van het afgelopen decennium.

Bij ons is Danzel een beetje in de vergeethoek geraakt maar vooral in Oost-Europa en Rusland maakt hij nog steeds het mooie weer.

Bio van Danzel

Meer Over:

Danzel