.
Natalia
dinsdag 23 december 2014

Natalia terug naar Bob Savenberg

Natalia en Bob Savenberg vormen straks weer een team.


Op 31 maart 2014 werd de 10,5 jaar lange samenwerking tussen Natalia en Bob Savenberg stopgezet. Aanleiding was de droom van Natalia om iets in het buitenland te gaan doen. Het ganse jaar zocht ze naar een manager die Natalia in het buitenland wou vertegenwoordigen maar die zoektocht bleek moeilijker dan Natalia dacht. Negen maanden later gaat Natalia terug in zee met Bob Savenberg.



Natalia en Bob Savenberg gaan terug samenwerken, dat hebben beiden beslist na enkele constructieve gesprekken. Bob zal per 1 januari 2015 terug het dagdagelijkse management waarnemen.

Natalia: Toen we een jaar geleden in alle vriendschap uit elkaar gingen zat er sleet op onze samenwerking, het vuur was er uit en dat kan in de beste huishoudens voorvallen. Ik heb heel veel geleerd uit de periode zonder Bob, en ben blij dat we er terug samen onze tanden kunnen in zetten!

Bob: We hebben elkaar nooit uit het oog verloren, en toen tijdens onze talloze ontmoetingen bleek dat we nog altijd op dezelfde lijn zitten over Natalia's carrière, hebben we besloten om de handen terug in elkaar te slaan. Ik denk dat die sabbat periode ons duidelijk goed gedaan heeft, en ons weer zin heeft gegeven om er op volle kracht tegenaan te gaan!

Bio van Natalia en Bob Savenberg

Meer Over:

Natalia Bob Savenberg