.
News Image

Natalia met onthoofding bedreigd

Natalia heeft afgelopen weekend doodsbedreigingen gekregen en die bedreigingen gaan wel héél ver.


Zangeres Natalia werd begin deze maand 34 maar amper bekomen van het verjaardagsfeestje, kreeg Natalia een doodsbedreiging. Via Twitter werd de boodschap @Nataliamusic dit bericht is een ernistig waarschuwing van isis belgium als u riskeert te worden onthoofd als u satanische gedrag niet stopt verstuurd.

Even later volgde nog een straffe waarschuwing aan het adres van de zangeres. Als u niet stopt zich als een hoer te gedragen om platen te verkopen zal u niet lang meer leven. En daar bleef het niet bij. Er volgde nog een derde tweet met als tekst @nataliamusic en zal het wanneer we u tegenkomen een eer zijn u te onthoofden.

Het minste wat we kunnen schrijven is dat het hier om ernstige bedreigingen gaat. Bedreigingen die de zangeres dan ook ernstig neemt. Natalia kan best wel lachen maar na het lezen van deze berichten ging er toch een telefoontje naar haar advocaat. In Het Laatste Nieuws lezen we dat die deze bedreigingen bijzonder ernstig neemt. Er werd dan ook besloten om een klacht in te dienen. De Twitteraccount met naam Isis Belgium is mogelijk pas afgelopen weekend aangemaakt. Isis Belgium heeft amper 3 tweets de wereld ingestuurd, dus de drie tweets naar Natalia. Mogelijk gaat het hier om een wansmakelijke grap maar uiteraard moet dit nog uitgezocht worden. Hopelijk zal voor Natalia snel blijken dat het hier om een grap gaat van iemand die zich verveelde.