.
Natalia en Koen Wauters
zondag 24 april 2016

Natalia krijgt goud op ‘In My Blood’-releaseparty

Natalia hield exclusief feestje in het Sportpaleis


Zaterdag stelde Natalia haar gloednieuw album In My Blood voor in de Backstage lounge van het Sportpaleis te Antwerpen, een gepaste locatie vermits Natalia tot op heden de enige vrouwelijke Belgische artieste is die het Antwerps Sportpaleis meerdere malen tot aan de nok wist te vullen. Pers, familie en vrienden van Natalia konden net als 400 gelukkige fans die een golden ticket hadden weten te bemachtigen, in première kennismaken met het nieuwe album tijdens een exclusieve release-party. Tijdens de showcase van 45 minuten bracht Natalia de ‘best off’ uit haar gloednieuw album waarvan de aanwezige fans een gesigneerd exemplaar mee naar huis konden nemen een week voor het in de rekken ligt. Met ‘In My Blood’ slaat Natalia nu een wat nieuwe muzikale weg in, een album dat een afspiegeling is van hoe Natalia zich op dit moment voelt. “Alles moest perfect representatief zijn voor deze periode in mijn leven. Ik wilde alles zachter, meer in balans, gevoeliger ook,” liet de popdiva optekenen.

‘In My Blood’ is een popalbum met een vleugje soul en hier en daar stevige gitaren die Natalia er absoluut bij wilde om het plaatje te laten kloppen. De songteksten zijn perfect op Natalia’s mooie lijf geschreven met ook romantische ballads die er geen tekening bij hoeven… Het album geeft dan ook weer waar Natalia voor staat geeft alles weer waar Natalia echt voor staat ... muziek die als het ware als bloed door haar aderen stroomt.

Een eerste groot succes boekte Natalia met de titelsong “In My Blood” waarmee ze niet alleen de eerste plaats op iTunes wist te veroveren maar dat ook door producer Timbaland werd goedgekeurd als Belgische intro bij de miljoenenreeks 'Empire' die op Fox te zien is.

Gisterenavond kreeg dat eerste succes al een fantastisch vervolg want Véronique De Kock had op het einde van de overigens knappe showcase nog een mooie verrassing voor Natalia in petto met een gouden plaat voor ‘In My Blood’ nog voor het album goed en wel in de rekken ligt.