.
News Image

Natalia is weer vrijgezel

Verklaart dit haar vele reizen?


“Natalia & haar lief Alexander uit elkaar!. Met zo’n titel pakt het weekblad Tv Familie deze week op de cover uit. En normaal gezien hebben we enig voorbehoud bij de titels van het weekblad maar deze week niet. De reden? Het gerucht dat Natalia vrijgezel is gaat al een hele tijd de ronde. Hoelang is het geleden dat Natalia nog samen met haar vriend Alexander op een première of een feestje te zien was? De laatste foto van Natalia en Alexander samen op haar Instagramaccount is ook al serieus gedateerd. “In de showbizz weten ze het zeker…”: Natalia en Alexander zijn niet meer samen.

Natalia vertrok enkele weken geleden op wereldreis. Pas midden november mogen we de zangeres terug in Vlaanderen verwachten. Twee weken geleden nam Natalia het vliegtuig voor een lange reis. Let the adventure begin, klonkt het toen. De reis ging in ons land van start. Natalia nam het vliegtuig richting Verenigde Staten. Daar is Natalia echt wel héél graag. Haar verblijf in de States werd afgelopen weekend echter onderbroken voor een weekje opnames van Liefde Voor Muziek in Spanje. Maar daar neemt Natalia over enkele dagen weer het vliegtuig. Want Natalia heeft nog heel wat plannen en die wil ze dolgraag uitvoeren.



Vanuit Spanje gaat het eerstdaags weer richting Verenigde Staten. Na een verblijf daar gaat het nog richting Barbados en pas dan denkt Natalia om nog eens terug naar huis te komen. Natalia neemt het ervan en je kan haar geen ongelijk geven. Als we Tv Familie mogen geloven, dan is er thuis niemadn die op haar wacht. De liefde tussen haar en Alexander Jackson zou over en uit zijn. Dikke pech dus voor de 35-jarige zangeres uit de Kempen. Het was een stralende Natalia die vorig jaar bij de Mia’s in Lint met Alexander voor de aanwezige persmensen poseerde.



Alex is afkomstig uit Miami maar woont in Duitsland. Natalia en Alexander kenden elkaar op dat moment al een jaar. De twee leerden elkaar kennen bij een basketbalwedstrijd in Brussel. Het was liefde op het eerste gezicht. Alexander Jackson is een basketballer maar hij werkt in Duitsland als psycholoog. De man verhuisde voor zijn job van het warme Miami naar Duitsland. Natalia en Alexander pendelden lange tijd om elkaar te zien. De rit van 2,5 uur met de wagen hoorde er eenmaal bij. Natalia sprak voor het eerst over haar grote liefde en vertelde dat Alexander de eerste man was bij wie ze het geval had kinderen te willen.