.
News Image

Muzikale benefiet in Theater Elckerlyc

Dit wordt een bijzondere avond op 9 oktober.


Deze muzikale benefiet werd georganiseerd door Katrien Moennaert en An Vanderstighelen. De reden is jammer genoeg geen blij verhaal. Bij een zekere Jelva (amper 38) en moeder van twee kinderen werd 8 jaar geleden een erg zwaar verdict gesteld die ze het K-woord noemen. De vrouw in kwestie is ongeneeslijk ziek en zal een niet zo lang leven leiden en dat wil ze zo goed mogelijk doorbrengen met haar partner en zoontjes. De rekeningen lopen hoog op en om die kopzorgen wat te verlichten wordt deze benefiet georganiseerd op maandag 9 oktober om 20 uur in Theater Elckerlyc. Via elckerlyc.be kun je tickets bestellen voor de prijs van € 27.



Een uniek concert waarbij bekende tv-figuren uit o.a. Thuis, Familie en De Buurtpolitie het podium delen met de beste musical-artiesten voor een hartverwarmende, verrassende en boeiende avond vol muziek is heel erg bijzonder en daarom wordt er gerekend op een massale opkomst.



Wie zal er allemaal het beste van zichzelf geven:

Mathias Vergels, Michiel De Meyer, Jeroen Lenaerts, Bert Verbeke en An Vanderstighelen, bekend van o.a. Thuis

Nicoline Hummel en Andy Peelman, bekend van De Buurtpolitie

Ivan Pecnik, bekend van o.a. Tegen de sterren op

Luc Caals, alom bekend als acteur, komiek en presentator

Guillaume Devos, bekend van o.a. Familie

Jan Schepens, Ann Van Den Broeck, Marianne Carlier, Ann De Winne, Goele De Raedt en Sasha Rosen, bekend van diverse musicals en tv-series.

En dan zijn er nog 4 straffe muzikanten: Hervé Martens, Stijn Norga, Wouter Berlaen en Arne Lagatie.



Tekst: Nico Vanaken

Meest recente foto’s van Mathias Vergels, Michiel De Meyer, Bert Verbeke, An Vanderstighelen, Nicoline Hummel, Andy Peelman, Ivan Pecnik, Luc Caals, Guillaume Devos, Jan Schepens, Ann Van den Broeck en Sasha Rosen: