.
News Image

Moeilijke momenten voor Tanja Dexters

Valentina loslaten kan soms moeilijk zijn.


De breuk met haar ex-partner Miguel kan Tanja Dexters wel behoorlijk goed verteren. Twee maanden geleden liet Miguel haar namelijk staan voor de jongere Robin. Het meest moet Tanja wennen aan het co-ouderschap. Na haar reis naar Ibizia en een paar dagen Knokke moest ze afscheid nemen van haar dochter Valentina. Even later vertrok Valentina opnieuw naar Ibiza, maar dan met Miguel en Robin en daarmee had Tanja het moeilijk zegt ze in het weekblad Story.

Het was nog maar de eerste keer sinds de breuk dat ze een dipje had. De voormalige miss België probeert nu haar zinnen te verzetten door te werken en te feesten. Op een verjaardagsfeestje moesten ze Tanja naar huis brengen omdat ze helemaal was ingestort. Met Valentina kan ze alles aan, maar zonder haar dochtertje zakt ze in elkaar.



Tanja Dexters is heel open in wat ze vertelt aan Valentina over Miguel en Robin. Ze is niet bezorgd over Robin als plusmama, want de meeste vrouwen hebben toch het beste voor met kinderen.



Toch is Tanja Dexters allesbehalve depressief. Voor het eerst is ze zelfs drie dagen naar Tomorrowland geweest en heeft ze haar haar roze laten verven. Ze noemt zichzelf een 'happy single mom'. Ze wordt dan ook hard gesteund door enkele goede vrienden en ook op Valentina's babysit Maria kan ze rekenen.

Bio van Tanja Dexters

Meer Over:

Tanja Dexters