.
News Image

Mira strikt Kevin Van Der Perren

Schaatskampioen speelt mee in nieuwe clip.


Midden oktober bracht de 34-jarige zangeres Mira haar vierde album op de markt. Plaats bevat tien autobiografische nummers. Uiteindelijk schreef Mira dertig liedjes, waarvan er dus tien werden weerhouden vertelde ze in Ment op zondag. Bij een aantal Try-outs vraagt ze aan het publiek wat het publiek wat minder vindt en deze mensen zijn eerlijk. Zo weet ze wat er werkt en wat niet.

​Het is het eerste album dat Mira mee heeft geproducet. Ondanks het feit dat Mira zowat tien jaar timmert aan haar carrière, is ze niet bij iedereen even bekend. Ze scoorde toch ook al een paar klassiekers die veel worden gedraaid op de radio. Het gaat over In de fleur en Grenzen.



​Van Mira's nieuwe single Enkel Glas werd ook een videoclip gemaakt. Nadat er contact werd gezocht met de Belgische Schaatsbond kwam men terecht bij topschaatser Kevin Van Der Perren. Die was meteen geïnteresseerd om zijn medewerking te verlenen.



​Momenteel Is Mira bezig aan een Theatertour. Met nog twee andere dames vormt ze een akoestisch trio. ​Wil je zo'n tour meebeleven of zoek je nog wat meer info over Mira, dan raden we je haar webstek: http://mira-online.be aan.



​Tekst: Nico Vanaken


Bio van Mira en Kevin Van der Perren