.
News Image

Mijn Restaurant-winnares stopt met Alaise

Alaise is niet meer…

Amber De Wispeleir won in 2011 samen met haar toenmalige partner Elodie Coenen het VTM-programma Mijn Restaurant. Een droom die in vervulling ging! Kort na hun winst moest Alaise verhuizen, van het pand in Ekeren naar ’s Gravenwezel. Voor de business was dat een gouden zet, maar net na de verhuis liep de relatie tussen Amber en Elodie op de klippen. Elodie verliet Amber, maar sloot ook de horeca-deur achter zich. Ze keerde terug naar de spoeddienst van het ziekenhuis.

Amber bleef alleen achter en in de horeca is het hard werken. Héél hard werken. Dagen van 15-16 uur vormden geen uitzondering. En Amber deed het allemaal met volle goesting. Dit was toch haar grote droom? Maar de tijd eist zijn tol. Het wordt allemaal té zwaar. Fysiek begint ze er onder door te gaan en haar lichaam zegt dat het genoeg is geweest. Ook al betekent dat haar droom opgeven.

Toen er zich een overnemer aanmeldde was de beslissing snel genomen. Nieuwe uitbaters die onder een nieuwe naam aan hun eigen droom beginnen. Eind oktober is het Alaise verhaal voorgoed afgelopen en begint er voor Amber een nieuw verhaal. Wat dat zal zijn weet ze zelf nog niet goed, maar sowieso iets met koken, want dat is haar leven.