You are here

Michel Van den Brande maakt zich nog eens boos

12/11/2017 12:34-

Dat is een tijdje geleden.

Het is ondertussen al een tijdje geleden maar Michel Van den Brande heeft zich nog eens boos gemaakt. De ondernemer liet zijn woede blijken op Facebook, er zit hem duidelijk iets dwars. Michel Van den Brande, de grote baas van stellingbedrijf Kontrimo en tot voor kort nog te zien in The Sky Is The Limit, ergert zich aan de berichtgeving over Bart De Pauw.

"Hebben jullie nu niks anders te doen , Hedde al ies nagedacht over hoeveel vrouwen die met hun benen openliggen voor hogerop te geraken ????", schrijft Van den Brande op Facebook. "Er wordt nu een heel gevaarlijk precedent gecreëerd , heb het zelf meegemaakt in het begin dat ik meedeed met de Sky is de Limyt !!!!", gaat Van den Brande verder. Michel was gedurende enkele jaren in het programma van Peter Boeckx te zien en blijkbaar zorgde zijn aanwezigheid op tv er ook voor dat hij oneervolle voorstellen kreeg. "Was ervan verbaasd hoeveel vrouwen ineens in mij waren geintreseerd , heb toen ook bij sommige gereageerd en wat mee gezeverd via sms en Facebook", schrijft Michel. Maar tegelijkertijd vraagt hij zich iets af: "Zijde dan ineens een verkrachter geworden of wat ?????".

Het is duidelijk dat één en ander hoog zit bij Michel. "Ik steun Bart de Pauw zolang het via sms of andere media gebeurd zijde nog gene verkrachter !!!!!!! Als ge niet bekend bent moogt ge doen en schrijven wat ge wilt ?? Eigenaardig, niet. Ik wens Bart en zijn gezin veel sterkte toe !!!"

Meer nieuws over:

Michel Van den Brande, Bart De Pauw

Gerelateerde foto's:

Fandag 5 jaar Sugarfree

Michel Van den Brande - Brasschaat - 11/09/2016

Bij VIER

Michel Van den Brande - Zaventem - 26/02/2016

Gerelateerde bio's: