.
News Image

Michael Kiwanuka in concert in Antwerpen

Michael Kiwanuka komt naar de Trix.


Met eerste album ‘Home Again’ (2012) weet Michael Kiwanuka zich meteen te profileren als een onmiskenbaar soul-talent. De Brits-Oegandese Londenaar wint de prestigieuze ‘BBC Sound of 2012’, scheert wereldwijd hoge toppen met singles “Home Again”, “I’ll Get Along” en “Tell Me A Tale” en mag zelfs het voorprogramma verzorgen van Adele. Sinds zijn debuut wordt hij meer dan eens vergeleken met legendarische zangers als Otis Redding, Terry Callier en Bill Withers.



Heerlijke nieuwe single “Black Man In A White World” is de voorloper van zijn tweede album ‘Love & Hate’. En waar zijn vorige album over thuiskomen ging, gaat het nieuwe werk veeleer over weggaan en uit je comfortzone treden. Een emotionele plaat, eerlijk en onbeschaamd, volwassener en ambitieus. Soul van wereldniveau!



Michael Kiwanuka viert de release van ‘Love & Hate’ met een gelijknamige Europese tournee. Op donderdag 3 november doet hij daarmee de Trix in Antwerpen aan. Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf woensdag 4 mei om 10 uur via goformusic.be .


Bio van Michael Kiwanuka

Meer Over:

Michael Kiwanuka