.
Micha Marah
woensdag 5 oktober 2016

Micha Marah voelt zich happy

Ze doet weer wat ze het liefst doet.


Weinig mensen weten het wellicht, maar Micha Marah werkte vele jaren achter de schermen. Ze had jarenlang een eigen managementbureau en daardoor zette ze haar eigen carrière on hold omdat het niet combineerbaar was.

In Ment op zondag zei ze dat zingen toch haar lang leven is en dat ze met pijn in het hart dit opzij heeft geschoven. Als jong meisje kroop ze op het podium om te zingen en niet om zaken te doen, maar dat draaide uiteindelijk toch anders uit.

Inmiddels heeft Micha Marah haar zaak zo'n vijf jaar geleden verkocht en is ze nog twee jaar gebleven om mensen op te leiden.

Ondertussen is Micha zich weer gaan heroriënteren en gaat ze samen met Connie Neefs al een paar jaar op pad naar de Culturele Centra met de show “Lang zullen we leven”.

Sinds dit jaar investeert Micha Marah weer echt in haar zangcarrière en zingen is wat ze het liefst doet. Ze wil dus weer meer platen en videoclips maken zodat ze ook weer meer kan optreden.

De zangeres en presentatrice heeft inmiddels haar nieuwe programma “Hadiemicha” gelanceerd op Ment Tv met Will Tura als allereerste gast. Vanaf nu is Micha Marah weer iedere zondag op de Vlaamse muziekzender te zien om 21 uur.