.
Netsky
donderdag 28 december 2023

Met Netsky het nieuwe jaar in

Live vanuit Los Angeles.

Het voorbije jaar afsluiten met een knaller is fantastisch, maar het nieuwe jaar inzetten met een ultieme muzikale climax van een wereld-dj van eigen bodem, dat is pas echt episch. Pickx+ viert de jaarovergang grootser dan ooit tevoren en schenkt aan alle kijkers een exclusief cadeau. Proximus presents Celebration by Netsky on Pickx. Netsky, aka de Vlaamse Boris Daenen, trapt 2024 met een knaller op gang! Op 31 december 2023 neemt hij de kijker vanaf 23u45 mee naar een privé-rooftopfestival in thuisstad Los Angeles, waar hij een unieke, muzikale wereld creëert zoals alleen hij dat kan.
Maar er is nog een grote verrassing. Onder het motto ‘mooie dingen moet je delen’, maakt de zender het programma niet alleen beschikbaar voor zijn klanten via Pickx+ en Pickx Live, maar ook alle fans van de artiest zonder Pickx in huis krijgen de kans mee te dansen via de livestream. En dat dankzij Proximus.

“We zijn bij Pickx+ super trots om het nieuwe jaar in te zetten met Netsky, een artiest van formaat. Met deze Vlaamse jongen, die ook ver over onze landsgrenzen potten breekt, zetten we 2024 in met een fantastische dj-set met internationale allure. Met Proximus en Pickx+ zetten we graag in op talent van eigen bodem. Netsky is living the American Dream. Daar mogen we nu even onderdeel van uitmaken. Ik ben dan ook zeer blij dat we dit als nieuwjaarsgeschenk aan iedereen kunnen geven. Vlaanderen en muziekfans wereldwijd kunnen nu van deze topproductie genieten. We wensen de hele wereld een fantastisch 2024 en dat doen we in stijl! Talent van eigen bodem, dat hoort bij ons."
– Krijn Jonckheere, Head of Entertainment -
Netsky liet bij zijn doorbraak in 2010 het grote publiek kennismaken met drum-’n-base en is daardoor nog steeds één van de bekendste Belgische dj’s ter wereld. Door zijn immense succes en populariteit in ons land veroverde hij ook internationaal terrein aan een razendsnel tempo. Samenwerkingen met internationale toppers zoals Swedish House Mafia (‘One’), Rusko (‘Everyday’) en Jessie J (‘Nobody’s Perfect’) zetten hem voorgoed op de kaart. Dj-sets op de grootste festivalpodia van de wereld – o.a. Glastonbury, Coachella en mainstage Tomorrowland – bevestigen zijn kwaliteit en eeuwige populariteit.

‘Celebration by Netsky’ duurt een impressionante 75 minuten en werd opgenomen in Los Angeles, de gloednieuwe thuisbasis van Boris. We kunnen genieten van de exclusieve dj-set, maar in de reality inleiding zien we ook de voorbereidingen en rijden we mee naar de set door Downtown Los Angeles. Ondertussen horen we hoe het Netsky is vergaan sinds zijn verhuis naar de States. We zijn welkom bij hem thuis en maken voor het eerst kennis met zijn huisgenoten.
Voor deze nieuwjaarsspecial werd besloten extra aandacht te besteden aan duurzaamheid. In plaats van de gehele productie naar België te halen, trok een zeer beperkte delegatie naar LA. De rooftop die Boris voor de gelegenheid ombouwde tot zijn eigen privé-festival, gaf de ideale setting voor de knallende nieuwjaarsset. Uniek is ook dat er met Belgen die in Amerika actief zijn in de audio-visuele sector werd gewerkt voor de productie .

Proximus presents Celebration by Netsky on Pickx is op 31 december 2023 te bekijken op Pickx+, Pickx Live én de livestream via Pickx.be vanaf 23u45.

Bio van Netsky

Meer Over:

Netsky