.
News Image

Merijn van Temptation Island onder vuur

Merijn betaalt 25 euro alimentatie per maand!


Merijn zou vijf jaar geleden al papa geworden zijn van een kind. Maar daarover werd eerder in alle talen gezwegen.Ook bij de gesprekken met de productie van Temptation Island sprak Merijn niet over het feit dat hij al vader is. De kandidaten krijgen de vraag of zij al minstens zes maanden samen zijn én of ze kinderloos zijn. Een vraag die Merijn eerlijk heeft weten te beantwoorden want hij was al meer dan een half jaar samen met zijn vriendin en beiden hebben nog geen kind samen.



Maar Merijn heeft wel een kind uit een eerdere relatie. Het heeft onze voorkeur dat de deelnemers ook geen kinderen hebben uit eerdere relaties, klinkt het bij de makers van Temptation Island. Dag Allemaal sprak namelijk met hen. Het kind van Merijn is 4,5 jaar maar Merijn heeft geen contact met het kind. De moeder wil in de media niet reageren maar een vriendin doet dat wel. Merijn zou zijn dochter amper één keer gezien hebben en toen was zijn dochter al zes maanden oud. De afgelopen vier jaar heeft Merijn zijn eigen kind dus geen enkele keer gezien!



De moeder van zijn kind heeft meerdere pogingen ondernomen om het contact weer aan te wakkeren, tevergeefs. Merijn doet niet de minste moeite om zijn dochter te zien. Ondertussen beweert hij dat hij nog steeds student is en dus geen inkomen heeft, zodat hij maar 25 euro alimentatie per maand moet betalen. Terwijl hij wél werkt, als dj. Beschamend gewoon!, klinkt het in Dag Allemaal. De vraag die velen zich nu stellen is of Merijns (ex-)vriendin Lisa weet had van de docher uit zijn vorige relatie. Wat heeft Merijn daarop te zeggen?



Voorlopig niets want zolang Temptation Island loopt, mogen de koppels geen commentaar geven. Wat wel steeds duidelijker aan het worden is, is het feit dat Lisa en Merijn niet langer een koppel zijn. En dat zou woensdagavond mogelijk wel eens duidelijk kunnen worden in de nieuwe aflevering van Temptation Island.