.
News Image

MENT TV pakt stevig uit tijdens de feestdagen

Op 24 december beginnen ze met de kerstmarathon.


De laatste jaren zorgt MENT TV steeds voor een aangepaste feestprogrammatie tijdens de feestdagen. Op 24 december zenden ze vanaf 10u een kerstmarathon uit met veel muziek, maar ook leuke gesprekken met artiesten zullen we zien vanuit de studio. Omdat die dag op een zondag valt is er tussen 12u en 12.50u een nieuwe uitzending van de Vlaamse Top 10 om daarna tot 22u Kerst bij Ment te hervatten. Aansluitend volgt nog een kerstconcert van Christoff vanuit de Basiliek te Koekelberg, om te eindigen om middernacht met een special van Semino Rossi.



Met Kerstmis, op 25 december kunnen we deel 1 van de special over het levensverhaal van Mieke zien met Michel Follet. 's Avonds tussen 20 en 22 uur zendt MENT TV exclusief Het Schlagerfestival van dit jaar uit.



Tijdens de laatste dag van 2017 wordt tussen 10 en 12 uur de volledige special van het levensverhaal van Mieke met Michel Follet getoond op televisie. Van 14u tot 21.30u toont men op die dag de grootste hits van 2017. Heel wat mensen kijken al uit naar de show van De Loftrompetten, die werd opgenomen in Beervelde. Vanaf 21.30u kan iedereen genieten van deze wervelende show, die het nieuwe jaar 2018 zal inluiden. Om helemaal af te ronden wordt tussen 00.05u en 00.20u ook nog deze nieuwe Ment Party Band voorgesteld.



Er komt dus heel veel aan om naar uit te kijken op uw favoriete muziekzender! De volledige programmatie kunt u nalezen op menttv.be.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Christoff, Semino Rossi, Mieke en Michel Follet