.
News Image

Matthias en Staf Coppens ontsnappen aan dood

Dat de proeven in 'Het Lichaam van Coppens' soms erg gevaarlijk kunnen zijn, ervoeren Mathias en Staf al te letterlijk want bij de opnames van één van de proeven voor het nieuwe seizoen keek de sympathieke tweeling de dood in de ogen.


In het tweede seizoen van Het Lichaam van Coppens dat volgende donderdag van start gaat op vtm zullen Mathias en Staf Coppens opnieuw hun lichaam ter beschikking stellen van de wetenschap in vijftig avontuurlijke, maar soms ook gevaarlijke experimenten zullen uitvoeren. ‘Eén opdracht, die later dit seizoen zal worden uitgezonden, was wel héél gevaarlijk’, zegt Staf luidens het Nieuwsblad.


‘We mogen er niet te veel over verklappen, maar toen we een opdracht uitvoerden op grote hoogte, is het zwaar misgelopen’, voegt Mathias eraan toe. ‘Het scheelde geen haar. De crew zei achteraf: Doe ons zoiets alsjeblieft nóóit meer aan! Het is uiteindelijk allemaal goed gekomen, we hebben dan ook enorm veel geluk gehad. Toen Staf en ik ’s avonds naar huis reden, zeiden we tegen mekaar: Dit had de laatste dag van ons leven kunnen zijn.

Het Lichaam van Coppens wekelijks vanaf donderdag op vtm.