.
Mathias Mesmans
donderdag 8 februari 2024

Mathias Mesmans: “Hij kan beter liegen dan ik”

Hij lijkt niet helemaal op zijn personage

Mathias Mensmans is in Vlaanderen bekend geworden dankzij zijn rol van Liam in ‘Milo’. In de reeks zocht hij een vriendin via een programma, maar toch heeft zijn personage ook een muur om zich heen gebouwd.

“Mijn personage tracht naar buiten toe het beeld te creëren van een popster wiens leven perfect verloopt. Hij houdt al zijn problemen voor zichzelf. Zelf ben ik soms voorzichtig met wat ik deel, maar bij momenten kan ik er veel uitflappen. Tja, ik ben nu eenmaal iemand die vlot babbelt en snel het achterste van zijn tong laat zien. Ik denk dus dat Liam zijn geheimen beter kan bewaren en kan liegen tegen familie en vrienden dan ik”, lacht Mathias in Tv Familie.

Liam en Mathias, de twee lijken niet heel erg op elkaar. Zo zou Liam op tafels springen en op een podium kruipen alsof het niks is.

“Hij begint dan ongevraagd liedjes te zingen. Dat zou ik in het verleden nooit spontaan uit mezelf hebben gedaan. Maar ik betrap mezelf erop dat ik soms gewoon denk dat ik Liam ben, en met het zelfvertrouwen van mijn personage kan ik dan soms dingen doen die normaal gesproken buiten mijn comfortzone zouden liggen. Leerrijk, hoor.”

Bio van Mathias Mesmans

Meer Over:

Mathias Mesmans Milo