.
Martine Prenen
zondag 19 maart 2017

Martine Prenen heeft wat te vieren

Van een succes gesproken!


Het nieuwste boek “Menopower. Energiek en vol kracht door de menopauze” van Martine Prenen staat na slechts 7 dagen al op de eerste plaats in de boekentop-10 van de Standaard Boekhandel. Menopower is het vijfde boek van Martine Prenen en is dus meteen na release een bestseller. Reeds in het eerste weekend van verkoop, haalde een groot deel geïnteresseerden het meest recente werk van Martine Prenen al massaal in huis. Uitgeverij Lannoo besloot daarom meteen om het boek reeds in tweede druk én derde druk te laten gaan.



De menopauze: is dat niet iets voor hysterische vrouwen met rode hoofden, appelflauwtes en mood swings? Nee!

Maar wat doet de menopauze nu écht met je lichaam? En wat kun je eraan doen? Hoe kun je van iets wat vaak aversie oproept, net een super positieve periode of zelfs nieuwe start maken? Hoe kun je opvliegers voorkomen of beperken? Hoe zit het met seks tijdens de menopauze? Wat kun je doen tegen een vertraagde stofwisseling of slecht slapen? Martine neemt je mee op haar zoektocht naar antwoorden en toont je dat je niet bang hoeft te zijn voor die hormonen-rollercoaster. Tover die menopauze om in een menopower!



“Als je de menopower met al z’n voortekenen voelt kriebelen, weet dan dit: het is niet eng, het is natuurlijk. Go with the flow.”



“Menopower. Energiek en vol kracht door de menopauze” is verschenen bij Lannoo en kost 24,99 euro.