.
Eddy Wally, Marina Wally
zondag 6 augustus 2023

Marina Wally: “Ze belde me huilend op” 

Niet te begrijpen 

Het lijkt wel of Marina Wally geen goed kan doen voor de mensen. Eerst kreeg ze kritiek omdat ze de showkostuums van haar vader verkocht via ‘Stukken Van Mensen’, dan omdat ze Eddy’s gele rolstoel had weggeschonken aan een oneerlijke handelaar, waar ze niks vanaf wist en nu omdat ze weer in de aandacht komt in verband met het vandalisme aan het graf van haar vader Eddy.

“Marina heeft die rolstoel geschonken aan het kinderkankerfonds in Gent. Nooit had ze gedacht dat die bij een handelaar zou belanden die er grof geld aan wilde verdienen. Die vent heeft Marina gestalkt en haar uitgemaakt voor rotte vis omdat ze hem geen foto wilde bezorgen van Eddy in die rolstoel”, vertelt haar beste vriendin Marleen in Dag Allemaal.

Ook Marleen heeft van die man de volle lading gekregen. Maar zij heeft gevraagd om haar met rust te laten, of er zou een klacht volgen bij de politie.

Marina is ziek geweest van het incident, zegt Marleen. Nu die grafschennis er nog eens bij… het doet Marina geen goed.

“Marina belde me huilend op toen ze de roof ontdekte. Stelen van de doden, wie doet nu zoiets? Er stond van mij een hartje met de spreuk ‘Voor altijd in ons hart’ op zijn zerk. Maar ook dat is weg.”

Bio van Marina Wally en Eddy Wally