.
Gert Verhulst, Marie Verhulst
zondag 15 oktober 2017

Marie Verhulst krijgt huwelijksaanzoek

Wanneer gaat Marie Verhulst trouwen?


Ze is nog maar 22 jaar, we kennen haast niets van haar liefdesleven maar toch kreeg Marie Verhulst al een huwelijksaanzoek. Nu ja, niet één maar meerdere. Dat vertelt de dochter van Gert Verhulst dit weekend in Het Laatste Nieuws.

Marie Verhulst speelt al van in de beginperiode van Ghost Rockers mee in de reeks. Een rol die ze NIET aan haar papa te danken heeft. “Ik heb net als andere Ghost Rockers drie auditierondes gedaan, heb net als hen zitten wachten en stressen”, reageert Marie Verhulst op de vraag dat er altijd wel mensen zijn die denken dat zij die rol aan papalief te danken heeft. Niet dus!

Marie is populair en dus probeert ze op woensdag de Meir in Antwerpen te vermijden. Waar ze niet naast kan, zijn de vele berichten via de sociale media. “Sommige fans sturen me elke dag opnieuw goeiemorgen en goeieavond… schattig toch? Anderen zijn iets directer”, vertelt Marie. “Hey, wilt gij met mij trouwen?” De aanzoeken komen trouwens niet van kleine jongens of tieners maar wel van mannen van veertig. “Ik maak daar geen drama van. Als iemand je vraagt om te trouwen, is dat toch een mooi compliment? En daarbij: ik heb nog nooit ja gezegd.”.

Bio van Marie Verhulst

Meer Over:

Marie Verhulst

Bio van Ghost Rockers en Gert Verhulst